Start
Rolstoel vakantie
Wees goed voorbereid, dan loopt je vakantie op rolletjes !

Doelstelling
Doelstelling
Accommodaties
Enquête
Favoriete Links
Contact

Doelstelling

Mijn naam is Cees Daniëls. Ik ben geboren in Bladel op 6 december 1950 in Nederland. Ik ben zelf een 'actieve' rolstoeler en heb veel ervaring met rolstoelvakanties. De slechte ervaringen die ik opdeed met rolstoelkamers boeken bij verschillende reisbureaus/organisaties, welke gepaard gingen met essentie aanvragen en goed naslaan van toeristiek, hebben mij doen besluiten om zelf gegevens te gaan verzamelen bij deze accommodaties, omdat deze gegevens niet stroken met de werkelijkheid. Onderstaand enkele gevallen waar ik tegenaan liep....ehh rolde.

Compleet aangepaste kamers en een te smalle toegangsdeur van 65cm?? Je komt ze tegen!....... Een zwembad waar de treden om er te komen omzeilt kunnen worden door een helling, maar niemand die je verteld dat de helling 45 graden heeft.............Een aangepaste kamer, maar je kunt niet bij de lichtknoppen....... Toegangsdeuren van de entree die onmogelijk te openen zijn vanuit de rolstoel..... Via een grote omweg rondom hotel om op de binnenplaats te komen.......Een vergeten opstap (trede) die in toeristiek niet werd genoemd.........Je kunt het balkon niet op..............enz. enz.

 

Al deze items wil ik verzamelen en u aanbieden. Zodra er voldoende gegevens beschikbaar zijn wordt hier een zoekfunctie toegevoegd zodat jullie je noden kunt bekijken. Heb je al ervaringen meegemaakt? Vul dan even de enquête in, ook reisbureaus en hotel/appartement managers worden uitgenodigd hieraan mee te doen. Alléén als er feedbacks (enquêtes) zijn van die accommodatie heb je een indruk van de werkelijke situatie. (lees hierover meer bij accommodaties).  

Mijn accommodatie doelgroep zijn die hotels/appartementen en campings die ook voorkomen is alle grote vakantiegidsen, omdat een rolstoeler meestal en graag gewoon net als ieder ander samen met zijn gezin, vrienden en/of kennissen net als ieder ander gezond persoon naar een populaire vakantiebestemming wil. Speciale rolstoelvakanties door organisaties georganiseerd en/of particuliere bungalows en huizen doen hier niet mee. Je vindt van hun wel een link op mijn link pagina. 

De hotel/appartementen zullen na beoordeling geclassificeerd worden in één van de vier groepen genoemd bij de laatste vraag bij de enquête.

rolstoelvakantie wheelchairholiday rolstoelvakantie wheelchairholiday rolstoelvakantie wheelchairholiday rolstoelvakantie wheelchairholiday rolstoelvakantie wheelchairholiday rolstoelvakantie wheelchairholiday

Start